Σελίδες

Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2017

Φιλοτελική - ιστορική και συλλεκτική έκθεση τεκμηρίων από την ταχυδρομική ιστορία της Κρήτης

Φιλοτελική -Ιστορική και Συλλεκτική έκθεση τεκμηρίων από την Ταχυδρομική ιστορία της Κρήτης"
     Στα πλαίσια του 34ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ) που θα πραγματοποιηθεί  στο Ηράκλειο από 8 έως 11 Νοεμβρίου 2017, οργανώνεται παράλληλα, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, έκθεση Φιλοτελικών και Ιστορικών τεκμηρίων, με θέμα την ιστορία και την λειτουργία των Ταχυδρομείων στην Κρήτη.
     Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης   και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Συνδιοργανωτές της έκθεσης είναι τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, η Φιλοτελική Εταιρεία Ηρακλείου Κρήτης,  η Φιλοτελική – Πολιτιστική Εταιρεία Χανίων ο «Φάρος» και ο Φιλοτελικός Σύνδεσμος Σητείας.                                                                                                                     
     Παίρνουν μέρος και  εκθέτουν μέρος των αρχείων και των συλλογών τους, Φιλοτελιστές και Συλλέκτες,  με πολύ αξιόλογες και παγκόσμια βραβευμένες συλλογές, όπως γραμματοσήμων της Κρητικής Πολιτείας, έγγραφων, σφραγίδων, χαρτόσημων, εφημερίδων κ.α. πολλές από τις οποίες εκτίθενται  για πρώτη φορά.
     Είναι μια καλή ευκαιρία  για όλους, να μάθουν, να ρωτήσουν και να πληροφορηθούν   από τους ίδιους τους εκθέτες, οτιδήποτε αφορά την ιστορία των Ταχυδρομείων στην Κρήτη, τη μεγάλη τους κοινωνική προσφορά  και διαδρομή  για  το γραμματόσημο και την ιστορία του κ.α.   

              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου